Service

Altijd een Bloemenfeest
bij u thuis of op kantoor.

Wij zijn gespecialiseerd in De Mooiste Boeketten, Gezellige Bloemstukken en we leggen al onze liefde in het mooiste rouwwerk bij afscheid van uw dierbare, en maken het meest romantische bloemwerk voor uw mooiste trouwdag. Dit alles kan allemaal in overleg en eventueel ook op locatie.

Om er zeker van te zijn dat u de verste producten krijgt kopen wij zelf in op de veiling. Heeft u speciale wensen of eigen ideeën, dan helpen we graag met u mee om dit te realiseren. Voor bedrijven en instellingen kunnen er speciale abonnementen afgesloten worden. Zo heeft u er geen omkijken naar en ziet het er altijd fraai uit.

Bestellingen binnen Zuid-Limburg worden in overleg door eigen bezorgdienst uitgevoerd. Leveringen verder weg worden in samenwerking met Fleurop bezorgd. Als bloemist zorgen wij er voor dat het altijd een bloemenfeest wordt bij u thuis of op kantoor.

  • Dagelijks verse aanvoer

  • Eigen bezorgservice

  • Bezorging vanaf €2,50

  • Voor 14 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

  • Wereldwijde Fleurop service

Verzorgingstips

Nadat een mooi boeket bloemen is gemaakt is het van belang dat de bloemen op de juiste manier worden verzorgd. Een goede verzorging zorgt voor een langere levensduur, dus ook langer plezier van de bloemen. Wij geven graag een aantal verzorgingstips voor bloemen.

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Gebruik lauw water en vergeet ook de snijbloemenvoeding niet toe te voegen.

Niet op de tocht…

…bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Bijzondere wensen

Met veel passie en plezier verzorgt Bloemenfeest bloemen voor alle gelegenheden. Dat zijn natuurlijk de ambachtelijk gebonden boeketten, die in overleg met u geheel naar eigen wens kunnen worden samengesteld. Met oog voor details en natuurlijk afhankelijk van het seizoen. Heeft u speciale wensen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Graag kijken we samen naar de mogelijkheden om uw bijzondere wensen zo zorgvuldig mogelijk te voorzien.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Bloemenfeest een begrip in bloemen. In onze winkel in Voerendaal vindt u naast een dagelijks wisselend aanbod van boeketten nog veel meer. Van stijlvolle decoratie en bijzondere bloemstukken , binnen- en buitenplanten, woonaccessoires en zijdebloemen. We geven u graag persoonlijk en deskundig advies over alles wat met bloemen te maken heeft. Kom gerust eens binnen kijken.