Assortiment

Bij Bloemenfeest denken wij graag mee met bijzondere wensen

Wij zijn gespecialiseerd in De Mooiste Boeketten, Gezellige Bloemstukken en we leggen al onze liefde in het mooiste rouwwerk bij afscheid van uw dierbare, en maken het meest romantische bloemwerk voor uw mooiste trouwdag. Dit alles kan allemaal in overleg en eventueel ook op locatie.

Voor bloemen en een aantal planten kunt u altijd bij ons terecht. Maar ook vazen, potten en sfeerartikelen mogen niet ontbreken. Heeft u speciale wensen of eigen ideeën, dan helpen we graag met u mee om dit te realiseren. Om er zeker van te zijn dat u de verste producten krijgt kopen wij zelf in op de veiling. Mocht er toch nog iets mis gaan, zoeken we altijd een gepaste oplossing.

Voor bedrijven en instellingen kunnen er speciale abonnementen afgesloten worden. Zo heeft u er geen omkijken naar en ziet het er altijd fraai uit. Bestellingen verder weg worden via Fleurop uitgevoerd of binnen Zuid-Limburg in overleg door eigen bezorgdienst. Als bloemist zorgen wij er voor dat het altijd een bloemenfeest wordt bij u thuis of op kantoor.

  • Dagelijks verse aanvoer

  • Eigen bezorgservice

  • Bezorging vanaf €1,50

  • Voor 12 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

  • Wereldwijde Fleurop service

Trouwen

Bloemwerk is een veelgebruikt decoratie-element op bruiloften, omdat het een romantische en feestelijke sfeer creëert en de schoonheid van de natuur naar binnen brengt. Bloemen kunnen ook helpen om de kleuren en thema’s van de bruiloft te versterken en de ruimte te transformeren in iets bijzonders en unieks.

De trouwdag wordt vaak de mooiste dag van je leven genoemd. Met trouwwerk van Bloemenfeest wordt het zeker onvergetelijk! We verzorgen uiteraard bruidsboeketten, maar ook corsages, autostukken en boeketjes voor bijvoorbeeld de bruidsmeisjes behoren tot de mogelijkheden. In overleg komen we altijd tot een gewenst product. Kortom, bloemwerk kan een belangrijke rol spelen in het creëren van een prachtige en onvergetelijke bruiloft.

U vindt hieronder een aantal producten die wij in het verleden hebben gemaakt. U kunt uiteraard altijd zelf op internet op zoek gaan naar een boeket met uw smaak. In overleg kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Trouwwerk is niet te bestellen via onze webshop. Heeft u trouwwerk nodig? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

Rouwen

Er blijft een groot gemis achter wanneer je iemand verliest die je liefhebt. De liefde blijft voor altijd bestaan en je wilt graag een afscheid dat persoonlijk is en bij iemand past. Bloemen creëren een persoonlijk en liefdevol moment van afscheid. Met bloemen die, net als iedere persoon, uniek zijn. Van uitbundig tot ingetogen en van puur tot weelderig, zodat voor iedere persoon een passend bloemstuk kan worden gemaakt.

Gepersonaliseerd rouwwerk sluit nauw aan op de herinnering die u heeft van uw overleden dierbare. Samen gaan we op zoek naar de favoriete bloemen en kleuren van uw dierbare, en maken een indrukwekkende samenstelling van het rouwwerk. Veel mensen zien het als laatste eer aan de overledene. Andere zien het als steunbetuiging aan de dierbaren. Een ding is zeker: Achter ieder rouwwerk zit een achterliggende en liefdevolle boodschap. Een zee aan bloemen heeft daarnaast een grote impact op de dierbaren. Zij voelen de overweldigende steun en liefde van de aanwezigen, en dat doet goed.

Rouwwerk is niet te bestellen via onze webshop. Heeft u rouwwerk nodig? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.