Over Ons

Met ons dagelijks verse assortiment,
wordt het altijd een Bloemenfeest

Wij zijn gespecialiseerd in De Mooiste Boeketten, Gezellige Bloemstukken en we leggen al onze liefde in het mooiste rouwwerk bij afscheid van uw dierbare, en maken het meest romantische bloemwerk voor uw mooiste Trouwdag. Dit alles kan allemaal in overleg en evt. ook op locatie. We verzorgen ook Zakelijke abonnementen om wekelijks of 2 wekelijks naar wens bloemen geleverd te krijgen.

U kunt via deze webshop uw bloemwerk uitkiezen en wij zorgen dat deze op de plaats van bestemming komt. Wij werken samen met Fleurop. Via deze organisatie kunt u, in Nederland of waar ook ter wereld bloemen laten leveren of bezorgd krijgen. Wij doen dit met onze grootste zorg.

Huub Jaeqx is mijn man, hij is de hand achter alle klusjes, bezorgingen en boekhouding, en ook al 9 jaar onze steun en toeverlaat in drukke tijden. Wij mogen U graag begroeten in onze zaak.

Maak kennis met ons team

Monique Arpots

Ik ben sinds 2013 eigenaresse van Bloemenfeest en al van 1990 werkzaam in de bloemen. Ik regel alles met betrekking tot inkoop, verkoop, voorraad, indeling, planning, en boekhouding. Ik help klanten en bezorg bloemen. Ik kom op afspraak bij klanten om naar hun te luisteren wanneer zij iets speciaals wensen op basis van Trouwen of Rouwen. Ook verzorg ik planten op bedrijven. Minimaal 1x per week ga ik zelf naar de veiling om daar de mooiste planten uit te zoeken, ook rijd ik stad en land af om de leukste potten, vazen en aparte, mooie spullen te vinden welke niet bij elke bloemisterij te krijgen zijn zodat wij uniek zijn. Verder ben ik moeder van Julia en Daan en getrouwd met Huub Jaeqx.

Sandra Jonkind

Van 2013 werkzaam bij Bloemenfeest en daarvoor 2x 7 jaar bij bloemenzaken elders. Zij is de rechterhand van de zaak en regelt alles uit naam van mij als ik er niet ben. Zij voorziet de winkel van de mooiste bloemstukken en boeketten. Maakt bestellingen en helpt klanten. Ook verzorgt zij de etalages en presentaties naar eigen hand.

Kelly Bessems

is van begin 2018 in ons midden, afgestudeerd in de bloemen in 2017. Tijdens haar opleiding heeft ze verschillende stage plaatsen mogen bezoeken en deze positief afgesloten. Zij verzorgt de winkel, poetsen en water geven, en ook de buiten afdeling is meestal voor haar weggelegd. Ook maakt zij bestellingen klaar en helpt de klanten.

Onze winkelinrichting

In onze gezellige winkel is het heerlijk vertoeven met prachtige (snij)bloemen, boeketten, (tuin)planten en decoratie. We ontvangen je graag voor een praatje of meer advies over trouwwerk, rouwwerk of bijzondere wensen. Kom vooral eens tijdens de kerstperiode een kijkje nemen, dan richten we onze winkel extra feestelijk in!